Bejelentés


OLCSÓ MENYASSZONYI, ESKÜVŐI RUHÁK MAGYARORSZÁG LEGOLCSÓBB MENYASSZONYI RUHA BOLTJAÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
ÜDVÖZÖLLEK KEDVES MÁTKAPÁR

a legolcsóbb menyasszonyi ruha boltban

 

Kedves  fiatalok, gratulálok életetek legszentebb döntéséhez. A közös élet első napja az esküvő napja.

Ezen a napon mindenki hercegnő szeretne lenni. Nos, kedves Menyasszony, jó helyen jársz, Te az leszel, és nem kell érte százezreket fizetned.

Az esküvőd napja a legnagyobb nap az életedben. Ezért ne vedd fel más használt ruháját, amibe előtted már ki tudja hányan beleizzadtak, leborozták, lepezsgőzték, stb. Még ha a ruha tiszta is, a menyasszonyi ruhának lelke van, amelyet más már elrabolt előled.

Itt egy kölcsönzés áráért már új ruhád lehet.

Nézd végig a képgalériát itt lent. Ezek a menyasszonyi ruhák mind megrendelhetők 29-69 ezer Ft-os egységáron a www.álom-menyasszony.hu oldalon. Ezért a pénzért már olyan ruhád lehet, amit egy híres szalonban tízszeres áron vehetsz csak meg.

KEDVES LÁTOGATÓ, A WEBOLDAL REKLÁM. AZ AKTUÁLIS INFORMÁÓKÉRT KATTINTS IDE:

Álommenyasszony/Facebook

http://www.álom-menyasszony.hu

Köszönöm aweb trafficlátogatást.
TigerDirect.com Deal

Képgaléria


Keresés a honlaponHírek
AKCIÓK AKCIÓJA! RUHÁK 19000 FT-ÉRT !

HIHETETLEN, DE MÉGIS IGAZ. AZ ESKÜVŐI SZEZON VÉGÉIG NAGYON SOK RUHÁT LEHET RENDELNI AZ S.O.S OLDALRÓL CSAK 19OOO FT ÉRT.

tovább >>


20% KEDVEZMÉNY

Ha a menyasszonyi ruhádat és a menyecskeruhádat is nálam rendeled meg, a két ruha árából összesen 20% kedvezményt adok, akkor is, ha nem egyösszeben fizetsz. www.álom-menyasszony.hu

tovább >>


KIÁRUSÍTÁS

RAKTÁRON LÉVŐ, AZONNAL ELVIHETŐ RUHÁK 9900 ÉS 19000 FT- KÖZÖTT KORLÁTOZOTT SZÁMBAN VÁSÁROLHATÓK. NE HABOZZ, MERT ELFOGYNAK. www.álom-menyasszony.hu

tovább >>


AKCIÓS RUHÁK

Az S.O.S oldalon nagyon sok ruha csak 29000 Ft-ért rendelhető. Ennyiért tudsz-e kölcsönözni? S ha igen, vajon megéri-e? Rendelj még ma. www.álom-menyasszony.hu

tovább >>


2013 évi modellek

Az új kollekció már rendelhető, csupa csipke, szatén, tafota, princess, kis hableány, modern és retro egyaránt. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt az álom-menyasszony.hu weboldalon.

tovább >>


10% KEDVEZMÉNY

HA A MENYASSZONYI RUHÁT EGYÖSSZEGBEN KIFIZETED, AZ ÁRÁBÓL 10% KEDVEZMÉNYT KAPSZ. RÉSZLETEKÉRT ÉRDEKLŐDJ AZ ÜZENŐDOBOZON KERESZTÜL. www.álom-menyasszony.hu

tovább >>


20 SZÁZALÉK KEDVEZMÉNY

Ha a menyasszonyi és a menyecskeruhádat is tőlem rendeled, a teljes vételárból 2o százalék kedvezményt kapsz akkor is, ha nem egyösszegben fizetsz. A kedvezmény a szezon végéig érvényes. Kérdezz a bővebb információért.

tovább >>


RUHA MÁR 99OO fT ÉRT.

Rendelésből visszamaradt azonnal elvihető ruhákat találsz a weblapon, amelyek most beszerzési áron kaphatók. A ruhák csak a megnevezett méretben kaphatók. A ruhák azonnal küldhetők, nem kell várni rájuk. A postaköltség szintén csökkentve van ezeknél a ruháknál. A részleteket nézd meg itt:

tovább >>


AKCIÓS MENYASSZONYI RUHÁK 29000 fT ÉRT.

Egy varroda jóvoltából nagyon sok akciós ruhát találsz az S.O.S. oldalon csak 29000 Ft ért. Ennyi pénzért még kölcsönözni sem lehet, nem pedig varratni egy vadi újat. Látogass el az új weboldalra, www.álom-menyasszony.hu és keresd az akciós S.O.S oldalt.

RISELT, LYUKHIMZÉSES SELYEMRUHÁK ÉRKEZTEK

Gyönyörű riselt, és lyukhímzéses menyasszonyi ruhák érkeztek a www.álom-menyasszony.hu weboldalra, csak 59ooo Ft/egységáronn. A főoldalon keresd őket. Ne feledd: www.álom-menyasszony.hu

vásárolj, vagy kölcsönözz?

Ha tudsz kölcsönözni olyan ruhát, 29 ezer forintért, amit soha senki nem viselt előtted, nem izzadt bele, nem kávézta, nem borozta, pezsgőzte le, akkor nincs mit keresned ezen az oldalon. De ha véletlenül mégsem tudnál ilyet kölcsönözni, akkor nézz szét itt:

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!