Bejelentés


OLCSÓ MENYASSZONYI, ESKÜVŐI RUH MAGYARORSZÁG LEGOLCSÓBB MENYASSZONYI RUHA BOLTJAÜzenőfal


Név:

Üzenet:LinkekA ruhák árait nézve biztosan sokakban felmerül a kérdés:

Miért ilyen olcsó, hol itt az átverés?

 

Nos, mindenkit szeretnék megnyugtatni, nincs átverés. A menyasszonyi ruharendelésnek ez a módja azt a régi igényt elégíti ki, hogy a termék a gyártótól közvetlenül a fogyasztóhoz jusson.

Nincs üzlet, tehát nincs bérleti díj, nincsenek fizetett alkalmazottak, nincsenek közterhek, nincs raktározási díj, és nem kell a ruhákat tízszeres áron adni.Igaz, hogy ezeknek a ruháknak nincs márkajelzésük. Ha mindenképpen La Spoza, Demetrios, San Patrick, Maggie Scottero, vagy éppen Ronald Jocye ruháiban szeretnél az oltár elé állni, akkor rossz helyen jársz. Ez nem az ő oldaluk.


A ruhákon nem swarovszki kristály, hanem cseh kristály van, a csipke nem hollandi csipke, hanem gépi csipke, a gyöngyök nem igazgyöngyök, hanem tekla gyöngyök, viszont a kézimunka itt is kézimunka, a gyöngyöket, flittereket, strasszokat kézzel varrják fel, és az anyag valóban tafota, organza, szatén.Ezeket a paraméterek figyelembe véve bátran add le a rendelésed, mert nem fogsz csalódni, nagyon kevés pénzért nagyon szép ruhát fogsz kapni.

 

A célom az, hogy elégedett és boldog legyél, a ruhád ára ne árnyékolja be a legboldogabb napot az életedben.

 

ISMERETLENÜL IS MINDEN JÓ KÍVÁNOK NEKED:

Melinda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.alom-menyaszzony.5mp.eu.

menyasszonyi ruha online

Miert olcso

menyasszonyi ruha onlineÜzenetküldés
Várom a kérdéseidet.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Keresés a honlaponHírek
AKCIÓK AKCIÓJA! RUHÁK 19000 FT-ÉRT !

HIHETETLEN, DE MÉGIS IGAZ. AZ ESKÜVŐI SZEZON VÉGÉIG NAGYON SOK RUHÁT LEHET RENDELNI AZ S.O.S OLDALRÓL CSAK 19OOO FT ÉRT.

tovább >>


AKCIÓS RUHÁK

Az S.O.S oldalon nagyon sok ruha csak 29000 Ft-ért rendelhető. Ennyiért tudsz-e kölcsönözni? S ha igen, vajon megéri-e? Rendelj még ma. www.álom-menyasszony.hu

tovább >>


2013 évi modellek

Az új kollekció már rendelhető, csupa csipke, szatén, tafota, princess, kis hableány, modern és retro egyaránt. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt az álom-menyasszony.hu weboldalon.

tovább >>


AKCIÓS MENYASSZONYI RUHÁK 29000 fT ÉRT.

Egy varroda jóvoltából nagyon sok akciós ruhát találsz az S.O.S. oldalon csak 29000 Ft ért. Ennyi pénzért még kölcsönözni sem lehet, nem pedig varratni egy vadi újat. Látogass el az új weboldalra, www.álom-menyasszony.hu és keresd az akciós S.O.S oldalt.

RISELT, LYUKHIMZÉSES SELYEMRUHÁK ÉRKEZTEK

Gyönyörű riselt, és lyukhímzéses menyasszonyi ruhák érkeztek a www.álom-menyasszony.hu weboldalra, csak 59ooo Ft/egységáronn. A főoldalon keresd őket. Ne feledd: www.álom-menyasszony.hu

vásárolj, vagy kölcsönözz?

Ha tudsz kölcsönözni olyan ruhát, 29 ezer forintért, amit soha senki nem viselt előtted, nem izzadt bele, nem kávézta, nem borozta, pezsgőzte le, akkor nincs mit keresned ezen az oldalon. De ha véletlenül mégsem tudnál ilyet kölcsönözni, akkor nézz szét itt:

tovább >>Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!