Bejelentés


OLCSÓ MENYASSZONYI RUHA MAGYARORSZÁG LEGOLCSÓBB MENYASSZONYI RUHA BOLTJA

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.






Hírek
100% pénzvisszafizetés

Nem tetszik a ruhád? Sebaj, küldd vissza!. Minden indoklás nélkül a ruhát visszaküldheted, és az árát visszakapod! http://alommenyasszony.hu/

tovább >>


Ne kölcsönözz!- Vásárolj újat

Már 30.000 Ft-ért szebbnél szebb menyasszonyi ruhák közül válogathatsz az http://alommenyasszony.hu/ weboldalon. Miért kölcsönöznél sokkal drágábban?

tovább >>


Rendelj online!!!

A XXI. században vásárlásaink nagy részét már online intézzük. Időigényes, olcsó, és kényelmes. Az http://alommenyasszony.hu/ weboldalon igényes és olcsó menyasszonyi ruhák, kiegészítők közül válogathatsz.

tovább >>





A ruhák árait nézve biztosan sokakban felmerül a kérdés:

Miért ilyen olcsó, hol itt az átverés?

 

Nos, mindenkit szeretnék megnyugtatni, nincs átverés. A menyasszonyi ruharendelésnek ez a módja azt a régi igényt elégíti ki, hogy a termék a gyártótól közvetlenül a fogyasztóhoz jusson.

Nincs üzlet, tehát nincs bérleti díj, nincsenek fizetett alkalmazottak, nincsenek közterhek, nincs raktározási díj, és nem kell a ruhákat tízszeres áron adni.



Igaz, hogy ezeknek a ruháknak nincs márkajelzésük. Ha mindenképpen La Spoza, Demetrios, San Patrick, Maggie Scottero, vagy éppen Ronald Jocye ruháiban szeretnél az oltár elé állni, akkor rossz helyen jársz. Ez nem az ő oldaluk.


A ruhákon nem swarovszki kristály, hanem cseh kristály van, a csipke nem hollandi csipke, hanem gépi csipke, a gyöngyök nem igazgyöngyök, hanem tekla gyöngyök, viszont a kézimunka itt is kézimunka, a gyöngyöket, flittereket, strasszokat kézzel varrják fel, és az anyag valóban tafota, organza, szatén.



Ezeket a paraméterek figyelembe véve bátran add le a rendelésed, mert nem fogsz csalódni, nagyon kevés pénzért nagyon szép ruhát fogsz kapni.

 

A célom az, hogy elégedett és boldog legyél, a ruhád ára ne árnyékolja be a legboldogabb napot az életedben.

ISMERETLENÜL IS MINDEN JÓ KÍVÁNOK NEKED:

 

 

menyasszonyi ruha online

Katt ide:

alommenyasszony.hu








Üzenőfal


Név:

Üzenet:



Linkek





Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!